Ellen Robach

Jag heter Ellen Robach och jag började dansa på dansskolan år 2011, och ända sedan dess har jag varit fast. Under mina år så har jag provat många olika stilar, allt i från Hiphop och Streetjazz till Jazz och Modern, men de stilar som jag alltid tyckt lite extra om och som jag fastnat lite extra för är Disco, Jazz och Balett. Detta har sedan lett till att jag under många år också har tävlingsdansat i Discodans.

Det finns många fina minnen som jag har tack vare dansskolan, bland mina favoriter så är många dansuppvisningar för att man då känner av gemenskapen och glädjen lite extra bland alla sina danskompisar, men också pga att man då får visa upp allt det man lärt sig för sina nära och kära.
Men det minne som nog är mitt absoluta favorit är min första termin på Let’s Move, då jag började dansa disco. Direkt när jag klev in i danssalen under kursstartsveckan så föll jag pladask för dansen och jag ville inte åka hem, utan bara fortsätta dansa. Under hela hösten sen, min första termin, så var discolektionen på måndagar kl 17:00 höjdpunkten i veckan.

Detta är också något som jag vill att mina dansare ska känna av, jag vill att dansen ska bli något som de ser fram emot och längtar efter. Därför så är det mycket viktigt att vi har kul på mina lektioner, för det är ju det dans ska vara, kul! Men det innebär också att man fokuserar på utveckling, så man hela tiden känner att man får nya utmaningar. Hoppas vi ses i danssalen! Kram Ellen