Jonna Zetterljung

 

Jag är en väldigt glad och sprallig tjej på snart 22år och jag har dansat på Let’s Move sen jag var 10 år gammal. Jag startade med att dansa disco och utifrån det utvecklades det väldigt snabbt till att dansa flera olika stilar så som hiphop, ragga, streetjazz jazz, modern, balett och sen börja jag även tävla i disco och hiphop. Dansen blev min stora kärlek och dansskolan mitt andra hem. Jag började sen att assisterat och gjorde det i många år. Jag gick ut från Estetiska programmet med inrikting dans för ca 2,5 år sedan. 2014 tog jag min examen från SDOs utbildning i Disco steg 1 och nu har jag egna lektioner i både disco och dancemix.

 

Jag har väldigt många bra minnen från den här dansskolan, men mitt bästa minne måste jag säga är danslägret på Gotland. Det var mitt första dansläger och det var där jag verkligen hitta mig själv som person och glädjen i dansen.

 

På mina lektioner kan du räkna med mycket värme, skratt och härlig stämning. Jag vill att mina elever ska få en sån kärlek för dansen som jag har. Jag vill också att mina elever ska få en bra grund för att kunna bli så bra som möjligt inom dansen, men kärlek och glädje är det viktigaste för mig.