Jonathan Hultberg

 

Jag heter Jonathan, men på dansskolan kallas jag oftast för Lilljonte eller Jonte for short. Jag började dansa på dansskolan 2008, då jag var 9 år, och har varit fast sen dess. Till en början var det endast hiphop som gällde, men jag har prövat på ett stort antal andra stilar som bl.a. popping, locking och breaking. Jag har många bra minnen från dansskolan och några av de bästa minnena är från de olika dansuppvisningarna som jag har varit med på.

 

Ett väldigt bra minne är från Aladdin-uppvisningen december 2016 när jag fick äran att vara Aladdin. Detta var den största rollen jag har fått på en uppvisning och det var väldigt roligt att få vara med i nästintill alla nummer och dansa flera stilar som jag aldrig prövat förut. Utöver att jag fick vara Aladdin så blev jag även utnämnd till årets Hiphop dansare och fick ta emot Let’s moves vandringspris.

 

Jag som lärare tycker att det är viktigt att varje dansare får utveckla sin egen stil och hitta sig själv i dansen. På mina lektioner kan man förvänta sig dans med influenser från olika stilar och koncept. Utöver dansen tränar jag också akrobatik i form av parkour och tricking. Hoppas att vi ses i danssalen// Lilljonte

https://holistickenko.com/raw-chocolate-chip-nutty-granola-bar/

https://holistickenko.com/raw-chocolate-chip-nutty-granola-bar/

best homemade granola bars