Mattias Disman

 

Jag heter Mattias och har dansat på dansskolan sedan jag var 6 år. Jag har dansat och tävlat i disco, jazz, modern och show. Med meriter som svensk mästare, nordisk mästare och europeisk mästare har jag nu rollen som danslärare för att sprida den fantastiska dansglädje och kunskap som jag fick när jag var liten. 

 

Ett starkt minne jag har från min tid på dansskolan, är när jag var i Tyskland och tävlade på världsmästerskapen i disco solo 2013. Med coachning av fantastiska Maria dansade jag mig till final och kom på en andraplats. Tack vare all hjälp och med hela Let’s Move-familjen vid min sida har jag klarat av mina mål, och nu jobbar jag för att mina elever ska hitta deras dansglädje och nå sina mål. 

 

På mina lektioner jobbar jag mycket med energi. Att hitta energin i dansen är jätteviktigt för att det ska vara kul. Jag undervisar för att mina elever ska få kraft och kämparglöd från mig som lärare om det blir jobbigt och tufft för dem. Jag som lärare lyssnar på mina elever och dansar med dem istället för att vara bossen och styra allt de ska göra. 

Kärlek / Mattias