Moa Rosén

Jag är en väldigt energisk och sprallig tjej som nästan alltid har ett leende på läpparna. Jag har mer eller mindre växt upp på dansskolan där jag dansat i 12 år och undervisat i 6 år, förutom ett litet uppehåll då jag bodde i Los Angeles. Jag utbildad sporttränare och domare inom vårt förbund Sveriges Dansorganisation, där jag även under flera år tävlingsdansat. Jag har åkt lite överallt i världen och tränat för några av världens bästa dansare så som Willdabeast, Laure Courtellmont, Kyle Hanagami och många fler. Jag har försökt samlat på mig så mycket kunskap som möjligt under åren och älskar att dela med mig av den.

 

Mitt absolut bästa minne från min tid på dansskolan är nog första lägret vi hade för många år sedan. När jag fick spendera nästan en vecka tillsammans med mina absolut bästa vänner och göra det jag älskar mest av allt hela dagarna tillsammans med min dansfamilj.

 

På mina lektioner garanterar jag skratt och extremt mycket dansglädje. Jag älskar att bjuda på mig själv och att få dela med mig av den kärleken som jag har till dansen. Att släppa loss och lära sig vara bekväm med sig själv är det absolut viktigaste för mig, jag kan lova att ni kommer kliva ut genom dörren svettigare och aningen lyckligare än när ni kom in.

Kärlek /Moa