Sommardans

Avbokning kan ske fram tom den 1/6 efter det krävs full betalning.

Välj att betala i Juli genom att skiva Juli i meddelande vid anmälan.

Årets roligaste happening, SOMMARDANS!

Under 4 dagar får man testa på många olika dansstilar. Umgås med kompisar och träffa nya danskompisar och ha riktigt kul tillsammans.

Varje grupp dansar mellan 3-5 danslektioner per dag beroende på ålder och nivå. Då varje grupp testar olika stilar så blir det ju så att några är väldigt bra på Hiphop medans det kanske är helt nytt för andra och likadant med andra stilar. Syftet med sommardansen är att ha kul och dansa, inte att avancera som dansare. Därför är nivån på gruppen inte så viktigt och alla kommer att tycka att något är för lätt och kanske något annat lite svårt. 

På torsdag eftermiddag avslutar vi med en liten uppvisning där grupperna får visa de danser som de fått lära sig under veckan. I priset ingår mellis två gånger per dag samt lunch från en restaurang. Varje elev får också en Sommardans-T-shirt. Det är viktigt att du i anmälan anger den storlek på T-shirt som önskas samt om man har behöver specialkost. 

Välj den grupp du tycker passar bäst, ser vi att det blivit tokigt så fixar vi det bara. Om man vill gå i samma grupp som en kompis så anmäler man bara i samma grupp så löser det sig automatiskt. 

Inga aktiviteter eller artiklar hittade