Bangers

Nu är det snart dags för avslutning!
Äntligen ska vi få stå på en scen igen och på våren har vi som tradition att vara på Parken Zoos teaterscen.

När?
Den 2 och 3 maj kl. 18.00
Vi har delat upp alla grupper på de två dagarna. Några av våra medelgrupper samt alla avancerade är med på båda föreställningarna. Uppdelningen kan man se nedan. Information om vad varje grupp ska ha för kläder på sig mailas ut inom kort. Föreställningen är utöver den vanliga kursens termin och är valfri att delta i. Meddela din lärare om du inte ska vara med. Föreställningen kommer att filmas och sedan hoppas vi att man ska kunna sälja den som minne via vår webbshop.

Biljetter
Biljetter till föreställningen släpps den 1 April här, du trycker på bilden ”biljetter” för att komma vidare till bokningen. Det är inte numrerade platser. Föreställningen har en paus på 20 min.

Publiken släpps in 17.30 vid globengrinden där vi kontrollerar biljetter. Man går sedan upp till teatern och tar plats i publiken. Är man frusen av sig kan man ta med ett sittdyna och en filt. Vi kommer att ta med oss vår shop så att man kan passa på att köpa våra fina Let´s Move kläder och våra andra danskläder och skor. 

Här ser du uppdelningen av grupperna.

Parken Zoo
Den 2 och 3 maj samlar vi alla elever kl. 17.00 vid globengrinden till höger om Parkens ordinarie entré. (Ovanför parkeringen) Dansarna kommer då i samlad trupp gå upp till scenen och ha en gemensam samling. De kommer sedan att få gå runt teatern till baksidan där vi har tält som de kommer att använda som omklädning och uppehållsrum. Det är viktigt att man har varma kläder att ha på sig medan man inte dansar på scenen. Det är alltid en viss väntan under en föreställning då många olika grupper ska dansa. Alla grupper tackar på scenen i slutet av föreställningen. Eleverna kan inte sitta med sin familj i publiken utan måste vara kvar bakom scen under hela föreställningen.