Emelie

Emelie Arvefjäll

Jag heter Emelie och har dansat på dansskolan sedan 2011. Dansen har alltid funnits inom mig. När jag var liten kunde jag stå i vardagsrummet och bara dansa loss till den musiken som kom på. Till slut tvingade min pappa mig att åka till dansskolan vilket jag älskar att han gjorde. Nu dansar jag alla möjliga dansstilar, disco, jazz, streetjazz, modern och hiphop. Min första danslektion var disco och det fastna direkt. Nu har jag tävlat i disco i ungefär 8 år och har varit på alla möjliga tävlingar vilket jag har tagit mycket inspiration ifrån tills vidare.

Jag har super många minnen från dansskolan, men de som alltid kommer finnas i tankarna är Disco SM 2018, där jag vann i min klass. Att höra sitt namn ropas upp bland alla sina fina och stöttande vänner var det allra bästa. Att höra alla skrika med en, att gå av prispallen och alla hoppar på dig med kramar och kärlek om hur bra och stolta dom är över mig, med ett ord MAGISKT. Att veta att man har fått så fina vänner som alltid kommer finnas där för en vad som än händer, det tackar jag dansen för. 

Som lärare kommer jag lägga ner tid och kraft på att få mina lektioner till dem bästa. Eleverna måste tycka att det är kul. Jag vill att alla vi ska bli som en liten familj där man vågar dela med sig av sig själv, vilket leder till att man får en fin gemenskap tillsammans. Det är super viktigt för mig att alla elever känner sig delaktiga. Jag vill att mina elever ska lära sig något av det vi gör, som senare kanske leder till större experiment med dans och rörelse. 

Men det som är det allra viktigaste är att vi ska ha kul! 

Hoppas vi ses, bamsekramar Emelie