Välkomna till årets Julshow!

Lördagen den 2/12 har våra yngsta elever sin avslutning. Varje grupp har en egen liten föreställning där de får visa upp vad de lärt sig under terminen. Vilken tid varje grupp har sin föreställning kan man se i listan nedan.

Man kommer till oss ca 30 min innan utsatt tid, vi bjuder då på glögg, saft och pepparkakor utanför vår entré. När det börjar bli dax går man in i vår entré och tar av sig ytterkläderna. Man förbereder barnet för föreställningen, går på toaletten, byter till dansskor tex. Dansläraren kommer och hämtar barnen vid ingången till lila salen och sätter sig på dansgolvet tillsammans, publiken visar upp sin biljett i dörren och går sedan in och sätter sig på stolarna som står uppställda på rader. Man kan inte ta med sig barnvagnar in i danssalen. Det går att ställa dem både utomhus samt på anvisad plats i entrén. Meddela oss gärna innan om någon besökare är rullstolsbunden eller har rullator.

Barnen dansar i ca 15-20 min beroende på ålder på barnen. När de har dansat färdigt så får alla barn en medalj. För de allra flesta barnen är detta en ny upplevelse, att dansa inför en större publik. Förbered gärna barnen innan på att de ska dansa med sin fröken och danskompisarna. Att det är en publik som tittar på dem. Alla barn är olika, några tänker inte ens på publiken och sina föräldrar medan några barn inte vill dansa alls. Det är ok! Vi försöker få med alla barn men ibland kan det vara tryggast att stå med dansfröken eller tom hjälpa till med musiken. ALLA elever som kommer till föreställningen får en medalj oavsett om de dansat eller inte. Ibland är bara att komma dit ett stort steg.

När barnen fått sin medalj och tagit ett kort och haft kramkalas med sin lärare så lämnar alla danssalen via den gröna och rosa salen. Man kan stanna och fika i vårt cafe med sin publik och shoppen är öppen. Vi erbjuder dagen till ära 20% på alla danskläder!

Har man några frågor så är det bara att maila oss till mail@letsmove.info

Kan ditt barn inte vara med på avslutningen så är det viktigt att ni meddelar er danslärare så fort som möjligt.