Linnea

Linnea Adolfsson

Jag började dansa på dansskolan 2006. Jag började dansa disco och insåg att det var så roligt! Så våren 2007 stod jag för första gången på min första discotävling. Sedan ökade det snabbt med olika stilar och tävlingar. 2009 representerade jag landslaget för första gången och sedan dess har de internationella tävlingarna varit mitt mål med tävlingsdansen. Jag har representerat landslaget i både disco och hiphop i många år valde jag till slut att bara satsa på hiphopen. 2015 fick jag möjligheten att gå SDOs steg 1 utbildning till att bli lärare, vilket jag med stolthet gjorde. Utöver tävlandet och undervisningen dansar jag idag hiphop, jazz, modernt och streetjazz.

Under denna tid har jag lyckats samla på mig otroligt många minnen från Let´s Move. Alla föreställningar, träningar, tävlingar och allt slit man lagt bakom dem, kärleken och gemenskapen som alltid funnits med oavsett vad. Dansen har varit mitt liv sen jag började dansa. Danskolan är helt enkelt mitt andra hem. Hemifrån till skolan, från skolan till dansen och från dansen till skolan.

Sen våren 2015 har jag undervisat på Let´s Move, vilket jag älskar. Att träffa på elever och deras föräldrar varje dag ger mig sådan stor glädje. Jag som lärare vill att eleverna kommer till dansskolan och känner dansglädje, de ska tycka att det är kul att dansa och känna att de utvecklas som dansare.

Kärlek /Linnea