Sara Nordgren

Sara Nordgren

Jag heter Sara och jag har dansat ända sen jag kunde gå, men när jag var 5 år började jag på Lets Move och ända sen dess har jag testat massor av olika dansstilar så som jazz, modern, disco, hiphop, ballet och annat men det som jag fastande mest för var jazz och modern. 2017 började jag även att tävla och har sedan dess testat på att tävla i många olika grenar som tex jazz, modern, improvisation, Slow, disco men också mycket annat. Ända sen jag var liten har dansen haft en väldigt stor plats i mitt hjärta och har alltid betytt otroligt mycket för mig.

Jag har flera fina minnen från dansen. Allt ifrån tävlingarna till middagarna på dansskolan och hur man fått vara med och se gemenskapen och glädjen. Men ett av det roligaste och finaste minerna måste vara när jag kom på första plats i Slow på SM och gick upp i högsta klassen. Att äntligen få uppfylla en av sina drömmar som man kämpat med och att få ha så underbara fina vänner runt omkring sig som satt där med mig och stöttade en och hejade på en när man fick gå upp på prispallen är ett fint minne som jag alltid komma hålla kärt och som jag alltid kommer vara otroligt tacksam över.

Det är viktigt för mig som lärare att alla ska känna sig trygga och att man ska ha roligt. Mitt mål är att alla elever ska ha ett leende på läpparna när de lämnar min lektion. Tillsammans har vi roligt, utvecklas och vi stöttar varandra i gruppen.

Massor av kramar, Sara ❤