VÅRT TEAM

Maria Fehne

2004 öppnades portarna till Let ́s move Eskilstuna dansstudio av dess ägare Maria Fehne. Med 300 kvadratmeter erbjöds danskurser i Barndans, Disco och Hiphop. Ett 20-tal dansare skickades ut på tävlingar och kom hem med fina medaljer. Sedan dess har dansskolan vuxit successivt upp till ett antal på ca 1400 elever. Och fler medaljer har det blivit. Bla SM Guld i både Hiphop och Disco samt EM guld och VM silver i Disco. Dansstudion med sina nu 1100 kvm, 4 danssalar, café samt reception erbjuder nu kurser i ett 10-tal olika dansformer för barn från 2års ålder upp till vuxna. Dansglädje till TUSEN! 

Sedan starten 2004 har Maria drivit verksamheten och undervisar i stilarna Disco, Modern, Jazz, Slow och tävlingsdans i olika stilar. Maria är utbildad sporttränare i SDO, Sveriges dansorganisation, där hon tagit nationell och internationell domarexamen. Hon är också utbildad danshandledare vid Kulturama i Stockholm och har flera års erfarenhet av dansundervisning i Barndans, Jazz, Modern, Disco och Hiphop tex. på Västerås Danscenter och på Din dansskola i Göteborg.

2002 sökte sig Maria till Balettakademien i Göteborg, efter 3 terminer vid dansarutbildningen dök en handledsskada upp och därför avbröts studierna. Tillbaka i Västerås sommaren 2004 kom idéerna om att öppna en egen dansskola i just Eskilstuna. Maria är en lugn och pedagogisk tjej som alltid har ett smile på läpparna.

Tävlingsdansen har alltid legat nära då hon började tävlingsdansa i Disco, Ballroom och Bugg redan som 8-åring. När Hiphopen gjorde intåg i Sverige under 90´talet blev Maria förälskad och började då kämpa för att hitta kurser och utbilda sig inom den nya stilen. Maria har flerafaldiga titlar som svensk och nordisk mästare i disco. Maria har tränat landslagsdansare i Hiphop, Disco och Disco Freestyle.

Kiara Roberts

Sofie Nellmer

Jonathan Cabrera

Carola Karlsson

Linnea Adolfsson

Jonathan Hultberg

Sarah Fast

Enna Åkerholm

Daniella ”nella” Karlström

Alva Törnberg

Elvira Niemi Hyvärinen

Heidi Trang

Mia Malmqvist

Ella Kritz By

Maya Malmqvist

Lovisa Carlsson

Moa Rosén

Emelie Arwefjäll