ÄNTLIGEN får vi ha avslutningar med publik!

Eleverna delas upp i två olika avslutningar. Vår yngsta elever vars termin är på 11 tillfällen har en Julshow här på dansskolan. De äldre eleverna har föreställningar på Teatern. Se info nedan.

Julshowen

Vi erbjuder barnen ett extra danstillfälle lördagen den 27/11 som är barnens avslutning.  Barnen kommer att få visa vad de lärt sig under terminen och i slutet får de en medalj. Det är endast de barn som är på plats som får en medalj, missar man avslutningen kan man köpa en medalj på vår hemsida.Vi gör fint i lila salen med en liten scen och sittplatser för publik. Vi släpper 50 biljetter till varje grupp som går att köpa via hemsidan from den 5/11.Pris för biljetterna är 60kr för vuxna och 30kr för barn mellan 7-15 år.Glögg, saft och pepparkakor ingår i biljetten och serveras utanför dansskolan när man kommer. Vårt café är även öppet om man vill komma in och köpa kaffe och lussebullar.Vår lilla butik har en liten julrabatt för alla dansbarn dagen till ära!2

20% på alla kläder

Jumanji

Föreställningen är den 3-4 december på Eskilstuna Teater. Biljetter släpps den 8/11 via hemsidan. Se separat info om föreställningen genom att trycka på bilden nedan. Det finns även under fliken Jumanji.