Så här går det till

När ni kommer till oss så går ni in via vår vanliga entré. Är det första gången kan det vara bra att komma 15 min innan. Vet ni inte vilken sal som ni ska dansa i så kan ni fråga i vår reception. Hitta en plats där ni kan vänta tills det är dags. När det börjar bli dags så kommer läraren ut och ropar upp vilken grupp som ska följa med in. 

Dansskolan har en reception och ett café där man kan sitta och vänta på sina barn. Där kan man köpa fika, mellanmål samt frysta matlådor. 

Varje danssal har en livekamera så att man i cafét kan se vad som händer i danssalen. Inget som filmas sparas.

Under våra första veckor på dansskolan brukar det vara mycket elever och föräldrar i rörelse i våra lokaler. Vi ber er försöka hålla avstånd! Tveka inte att kontakta någon i vår personal om ni har frågor.

Våra yngsta elever
Rytmix är en barngrupp för de allra minsta där man som förälder dansar med sitt barn.  Undervisningen sker helt efter barnens förmåga och man kan vara med från att man har lärt sig gå. Endast en vuxen per barn kan vara med på lektionen och ingen annan kan sitta inne i danssalen under lektionen.

Under barndanskurserna önskar vi att barnen säger hej då till föräldrarna i dörren och dansar själva. Detta kan vara svårt till en början men det är något vi strävar efter och jobbar för. Man kan jämföra det lite som en inskolning, om man som förälder måste följa med in till en början så är man alltid med och dansar. Första gången är en förälder/vuxen välkommen in i danssalen i slutet av lektionen för en lite uppvisning och information.

Här kommer lite bra-att-veta!

 • Ta med Vattenflaska och fyll den innan lektionen börjar. Det finns även att köpa på plats. 
 • Ha dansvänliga kläder som går att röra sig i. Är du osäker kan du läsa infom kläder på hemsidan under varje stil samt under fliken, ”Använd rätt danskläder”. 
 • Ha inneskor i form av en sportsko om du ska dansa disco, hiphop eller dancehall/ragga. Ska du dansa balett, jazz eller modern dans kan man vara barfota eller ha strumpor. (På hemsidan under varje dansstil står det lite mer specifikt hur man ska tänka när det gäller kläder)
 • Gå på toaletten innan.
 • Vecka 8 den 21-26 februari och vecka 15 den 11-18 april har vi stängt för lov. Vi vill uppmärksamma att vi kör som vanligt söndag den 27 februari.
 • Skulle någon lektion ställas in så tas det igen vid annat tillfälle. Man meddelas via mail och sms.       
                                                                                                                                              
 • Den 1 maj firar vi  Let’s Move dagen med dansfestival för de yngre eleverna. Innergården vid dansskolan fylls av roliga aktiviteter, en scen som våra dansare visar upp sig på och en massa annat kul. Alla grupper som har 11 tillfällen visar upp sig på scenen. Mer information kommer under våren.
 • I slutet av terminen har vi alltid en stor föreställning där resten av grupperna får visa upp sig. Mer information kommer under våren.
 • Vi skickar ut all information via mail så får ni inga mail kontakta receptionen eller kontoret så kan de hjälpa er.
 • Stanna hemma om ni är sjuka, tvätta händerna och tänk på era medmänniskor. 

Avier för betalning skickas ut under första kursveckan eller i samband med antagningsbeskedet. Man testar gratis första veckan, när du gjorde din anmälan eller bekräftade din plats så godkände du även våra betalningsvillkor. Glöm inte att du måste avboka din plats senast dagen innan andra tillfället för att inte bli betalningsskyldig. Har du inte möjlighet att närvara vid första kursveckan? Meddela oss så att vi vet att du kommer till andra tillfället.