Våra kurser

Vårens kurser startar vecka 4 och höstens kurser vecka 35.


Så här bokar du en kurs

Välj först stil och sedan den grupp som passar i nivå och ålder. Du kan boka plats till en eller flera kurser. När du bokar godkänner du våra boknings och betalvillkor. Inom någon dag får du ett antagningsbesked om du har fått en plats i gruppen.

Betala inte för kursen innan du testat första gången och bestämt dig för att fortsätta! Vill du avboka en kurs måste det göras senast dagen innan andra kurstillfället för att man inte ska bli betalningsskyldig för hela kursen.

Är du redan elev hos oss? Då har du redan en plats i den grupp som du tidigare dansat i. Invänta ett mail med info där du bekräftar eller avbokar din plats. Vill du boka någon ny kurs så gör du det här.

Osäker på ålder? Några kurser är till för barn som är födda vissa årtal, men står det 9-12 år så betyder det att man ska fylla 9 år eller är 9 , 10, 11 eller 12 år gammal. Det är viktigt att barn från 1-12 år går i rätt åldersgrupp.

Skulle vi anse att anmälan är tokig så hör vi av oss med frågor och hjälper er hitta en lösning.Höstens kurser släpps i slutet på juni.