Sommardans

På vår sommardans får du en chans att lära känna oss lite bättre. Dansa och hänga med kompisar lite längre på dansskolan. Sommardans är för nya och gamla elever som är från 7-15 år.

I år erbjuder vi två veckor, man kan välja att gå en eller båda.

V. 24 den 14-17 juni   –   V. 25 den 21-14 juni.

Pris:

1 vecka 1300kr.  –   2 veckor 2400kr. (Rabatt 200kr)

I priset ingår 2 st mellanmål samt lunch varje dag. Varje elev får också en Sommardans t-shirt.

Hur går det till?

Vi har öppet från kl. 08.00-16.00 men det är planerade aktiviteter mellan kl. 09.00-15.00. Varje grupp får testa på olika dansstilar, tanken med sommardansen är att få dansa så mycket som möjligt och ha roligt tillsammans. Därför kommer inte nivån på varje stil passa varje dansare då alla har olika stilar i bakgrunden. Skulle man efter första dagen känna att en grupp inte passar så byter vi till den som passar bäst.

Lunchen levereras från restaurang så det är viktigt att man meddelar ev matallergi redan i anmälan. När du anmäler får du även uppge vilken storlek man vill ha på sin sommardans t-shirt.

På grund av den rådande situationen kommer vi att erbjuda färre platser i år än tidigare år. Och självklart följer vi alla restriktioner som gäller får vår verksamhet. 

Anmälan är bindande, avbokar man sin plats före den 1/6 blir man inte betalningsskyldig. Avbokar man sin plats efter den 1/6 är man skyldig att betala hela avgiften.

Bokningen öppnar den 1/4.

Tryck på gruppen för att se nivåbeskrivning.

Inga aktiviteter eller artiklar hittade