Kiara

Kiara Roberts

Jag heter Kiara och har dansat på dansskolan sedan 2016. Jag testade på hiphop och jazz och redan där brann jag för dansen. Som tidigare artistisk elit gymnast var jazz något jag lärde mig snabbt men trotts det blev hiphop en stor favorit. Sedan 2016 har jag tävlat flera kategorier inom hiphopen.

Jag har många fina minnen från dansskolan, allt ifrån att äta middag tillsammans med sina vänner, till att lära sig nya koreografier. Men ett av många fantastiska minnen från let’s move var när jag och min hiphop grupp Wildcats kom till final i SM 2019. Att få göra det jag älskar med människor jag älskar var magiskt.

Som lärare kommer jag se till att alla elever har ett leende på läpparna när lektionen är över och att alla har haft kul. För mig är det även viktigt att danssalen är en trygghetszon där man kan utvecklas som både dansare och person. Oavsett om det är tekniska, personliga eller allmänna mål du har ska vi nå dem tillsammans. Sist men inte minst är jag en person som älskar att bjuda på mig själv och kan garantera att mina lektioner kommer vara fyllda av massa skratt och dansglädje!