Rebecka

Rebecka Tuvin

Jag började dansa på Let’s Move när jag var 9 år gammal. Under dessa år har jag dansat och tävlat i många olika stilar. Jag har dansat allt från disco till modernt till streetjazz. Jag är väldigt allsidig när det kommer till dans och har svårt att välja en favorit stil. Men det är kul att ha erfarenhet av flera stilar då jag upplever att det generellt får en att växa som dansare. Jag började tävla i dans när jag var 11 år gammal och har gjort det sedan dess. Jag älskar musik och dansen blir extra rolig då just musiken är en viktig del i den.

Det roligaste på året är definitivt hösttermines föreställning. Det är alltid lika kul att se alla lärare och dansare bygga upp en hel berättelse med bara dans och musik. Hela terminen längtar man tills ögonblicket när man får stå på scen och visa upp det man tränat på i flera veckor. Varje gång man vågar gå upp på scen växer ens självförtroende och jag är väldigt mån om att hjälpa alla att våga stå och glänsa på scenen.

På mina danslektioner vill jag först och främst fokusera på dansglädjen. Vi ska ha kul samtidigt som vi utvecklas inom dansen. Dans är ett sätt att kunna uttrycka sig på och det ska alla elever få chansen att göra. Danssalen ska vara en plats där man kan vara sig själv och respekteras av alla. Vi är alla olika och bra på sina sätt och med våra olika egenskaper kan vi hjälpa varandra att utvecklas. För mig kan dansen vara ett sätt att komma ifrån det jobbiga i vardagen och det hoppas jag att mina lektioner också kan göra för eleverna. Jag hoppas att man kan njuta av både rolig dans och bra musik på mina lektioner.

Hoppas vi ses!

Kram Rebecka