Sofie

Sofie Nellmer

Jag är född och uppvuxen på Gotland där jag började dansa som fyra åring på Visby Dansskola. Med en bakgrund från pardansen, balett och jazz har jag tävlat i disco, bugg, 10-dans, salsa och hiphop och haft stora framgångar där jag har VM finalplatser i bagaget och ett antal SM guldmedaljer. Jag är utbildad på Elfrida Andre gymnasiets dansutbildning och Stockholm Danscenters Dansarutbildning där jag fick utveckla mig ännu mer inom den klassiska skolningen men även inom hiphopen.

2007 flyttade jag till Eskilstuna och började undervisa på Lets Move där jag fastnade för denna underbara arbetsplats och dansskola. Jag har även den högsta utbildningen inom Sveriges Dans Organisation i hiphop och dömer tävlingar runt om i landet när jag inte jobbar på Lets Move eller tar hand om mina tre barn Mila, Lennon och Elton. Med mitt engagemang och coachande har jag fått fram svenska mästare, EM- och VM-finalister och Nordiska mästare i hiphop ett flertal gånger.

Jag är pedagogisk och alltid up-to-date och på mina lektioner kan du förvänta dig att jobba mycket med rytmik och dynamik. Att hitta dig själv i dansen och förmedla det med uttryck och teknik. Men framför allt hitta den glädje i dansen som jag har!